سرآشپز اردبیل

سرآشپز اردبیل

مطالب این وبلاگ را با ذکر منبع آن استفاده نمایید
سرآشپز اردبیل

سرآشپز اردبیل

مطالب این وبلاگ را با ذکر منبع آن استفاده نمایید

مرجی شورباسی

شوربای عدس یا به ترکی مرجی شورباسی یکی از خوراک های لذیذ آذربایجان و اردبیل است


برای پختن آن به مواد زیر نیاز داریم


گوشت دنده یا گردن گوسفند با استخوان:  نیم کیلو گرم


عدس : نیم کیلوگرم


آلوچه قزوین یا مراغه ( آلوچه های خشک و درشت به رنگ تیره) : شش عدد


پیاز درشت: یک عدد


نمک و فلفل و زرد چوبه: قدری


طرز پخت:


گوشت را با پیاز  و ادویه تفت داده و آب پز می کنیم تا کاملا پخته شود- عدس را که قبلا خیس کرده ایم پخته و به گوشت اضافه نموده و با آلوچه خشک بار می گذاریم تا جا بیوفتد-  بعد از جا افتادن باید به اندازه خوراک های متداول دیگر آب کافی داشته باشد. این غذا در کاسه سرو شده و با نان خورده می شود.





 عکس از مطبخ رویا                  http://liliangol.persianblog.ir/post/3


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد