یاوان آش در اردبیل پخته میشه و من جایی دیگه ندیدم و برای سرما خوردگی بسیار نافعه
مواد لازم
دنده یا گردن گوسفند : نیم کیلو
اسفناج و گشنیز خرد شده : نیم کیلو
عدس پخته شده: یک لیوان
برنج آش(حسنی): یک لیوان
کره: 50 گرم
نمک و زرد چوبه : قدری
پیاز : یک عدد درشت
ابتدا گوشت با استخوان گوسفندی کاملا به همراه زرد چوبه و یک پیاز پخته میشه و استخوان ها جدا شده و گوشت ها ریز ریز خرد میشه و به همراه حدود دو لیوان آبگوشت درون ظرف بزرگی ریخته میشه
سپس اسفناج و گشنیز خرد شده و عدس و برنج و نمک اضافه میشه و با یک و نیم لیتر آب دیگر پخته میشه
در آخر نمک و کره اضافه میشه - غلظت آش بعد از جا افتادن کمی شل تر از حلیم باید باشه