سرآشپز اردبیل

سرآشپز اردبیل

مطالب این وبلاگ را با ذکر منبع آن استفاده نمایید
سرآشپز اردبیل

سرآشپز اردبیل

مطالب این وبلاگ را با ذکر منبع آن استفاده نمایید

فرنی

برای ماه مبارک رمضان سر سفره ی افطاری در اردبیل از فرنی و مربای گل سرخ استفاده می شود


دستور تهیه:


شیر : یک لیتر


آرد برنج : سه قاشق غذا خوری سر خالی


دارچین برای تزئین ، شکر ، هل یا عرق شاهسپرم  در صورت تمایل


ابتدا آرد برنج را در شیر سرد حل نموده و کاملا به هم می زنیم


بعد قابلمه را در روی اجاق با شعله ی ملایم می گذاریم و دائما هم میزنیم تا ته نگیرد


بعد از به جوش آمدن، حدود 15 دقیقه دیگر کار پخت را ادامه می دهیم


تا فرنی قوام آید . در این مرحله فرنی مانند ماست زده شده می باشد باید مواظب بود


تا فرنی ته نگیرد ولی اگر چنین شد نباید آن را از ته هم زد چون ته گرفته های


قهوه ای رنگ قاطی بقیه قسمت ها می شود


این مقدار فرنی برای 5 بشقاب کافیست


بشقاب ها را چیده و فرنی را به صورت داغ و در مقادیر مساوی درون آن ها می ریزیم و


میگذاریم تا کاملا سرد شود


سپس با شابلون یا دست و پاشیدن پودر دارچین روی آن را تزئین می کنیم


در صورت تمایل می توان درون فرنی در حال پخت، از پودر دانه هل یا عرق شاهسپرم


یا پودر بادام(حریره بادام برای کودکان) و شکر نیز اضافه نمود ولی در اردبیل هیچ یک از این مواد


افزوده نمی شود.




عکس از مامی سایت http://mamisite.com/

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد