سرآشپز اردبیل

سرآشپز اردبیل

مطالب این وبلاگ را با ذکر منبع آن استفاده نمایید
سرآشپز اردبیل

سرآشپز اردبیل

مطالب این وبلاگ را با ذکر منبع آن استفاده نمایید

دویماج

یکی از ساده ترین و قدیمی ترین غذا های اردبیل دویماج هست


معمولا خرده های نان لواش را جمع نموده و از آن دویماج درست می کنند


مواد لازم:


خرده های نان لواش خشک 300 گرم


پنیر گوسفندی   75 گرم


کره آب شده 50 گرم


آب نصف استکان


خرده های نان لواش خشک ابتدا کوبیده میشه تا به اندازه دانه های عدس ریز شه


سپس پنیر هم با یک کارد تیز به صورت نگینی خرد میشه یا با رنده درشت رنده شده  و با نان خشک مخلوط میشه


کره اب شده به بقیه اضافه میشه و خوب قاطی میشه و کمی آب ولرم روی مخلوط پاشیده میشه 


با دست از مواد برداشته شده و به صورت دوکی به اندازه تخم مرغ فشرده و شکل می گیره و خورده میشه!


ممکنه به اون انواع سبزی خرد شده خصوصا تره و شوید و هم  گردو   اضافه شه


من خودم زیره سبز هم علاوه می کنم


نونها باید حالت نیم خشک و ترد داشته باشن و نباید زیاد خیس شن



 این غذا بسیار شبیه غذایی به نام دیماج قزوین است که علاوه بر پنیر، گردو و پیاز  سرخ شده نیز دارد



عکس از فان پاتوق http://www.funpatogh.com/




منبع عکس سیری در ایران  http://seeiran.ir//


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد