سرآشپز اردبیل

سرآشپز اردبیل

مطالب این وبلاگ را با ذکر منبع آن استفاده نمایید
سرآشپز اردبیل

سرآشپز اردبیل

مطالب این وبلاگ را با ذکر منبع آن استفاده نمایید

یاوان آش

یاوان آش در اردبیل پخته میشه و من جایی دیگه ندیدم و برای سرما خوردگی بسیار نافعه


مواد لازم


دنده یا گردن گوسفند : نیم کیلو

اسفناج و گشنیز خرد شده  : نیم کیلو

عدس پخته شده: یک لیوان

برنج آش(حسنی): یک لیوان

کره: 50 گرم

نمک و زرد چوبه : قدری

پیاز : یک عدد درشت

ابتدا گوشت با استخوان گوسفندی کاملا به همراه زرد چوبه و یک پیاز پخته میشه و استخوان ها جدا شده و گوشت ها ریز ریز خرد میشه و به همراه حدود دو لیوان آبگوشت درون ظرف بزرگی ریخته میشه



سپس اسفناج و گشنیز خرد شده  و عدس و برنج و نمک اضافه میشه و با یک و نیم لیتر آب دیگر پخته میشه

در آخر نمک و کره اضافه میشه - غلظت آش بعد از  جا افتادن کمی شل تر از حلیم باید باشه




نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد