سرآشپز اردبیل

سرآشپز اردبیل

مطالب این وبلاگ را با ذکر منبع آن استفاده نمایید
سرآشپز اردبیل

سرآشپز اردبیل

مطالب این وبلاگ را با ذکر منبع آن استفاده نمایید

دلمه برگ مو به سبک اردبیل

دلمه برگ مو در اردبیل تفاوت هایی با سایر شهر های آذربایجان داره

مثلا شیرین درست میشه و سبزی نداره و از گوشت چرخ کرده استفاده میشه 

دلمه تبریز فاقد گوشته و سبزی زیاد داره و شیرین نیست و با سیر سرو میشه


مواد لازم:

گوشت چرخ کرده چرب 250 گرم 

برنج آش پخته شده یک استکان

لپه پخته شده نیم استکان

شکر یک استکان

سرکه نیم استکان

برگ مو حدودا بیست عدد

یک عدد متوسط

نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه قدری

روغن سه قاشق غذاخوری

آب یک و نیم لیوان

روش تهیه:

گوشت با لپه و برنج و پیاز رنده شده و روغن و نمک و زرد چوبه و فلفل کاملا مخلوط و ورز داده میشه 

برگ های انگور داخل آبجوش انداخته میشه تا نرم شه و به راحتی پیچیده بشه


به اندازه یک گردو از مواد داخل برگ مو پیچیده و تا میشه و ته یک قابلمه کوچک چیده میشه 


و به آرامی آب و کمی روغن رویش ریخته میشه 

سپس  شکر و سرکه اضافه میشه

و در شعله ملایم در حدود 45 دقیقه پخته میشه تا تقریبا آبشو بکشه و دلمه به روغن بیوفته و سرکه و شیره به صورت مد در میاد 

غذا حالا حاضره 


عکس از شیندخت http://www.shindokht.coml






نظرات 1 + ارسال نظر
لیلی پنج‌شنبه 24 فروردین‌ماه سال 1402 ساعت 03:55 ب.ظ

سلام من اردبیلی هستم ولی،شکر نمی‌زنیم زرشک زیاد میزنیم تا ترش بشه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد