دلمه برگ مو در اردبیل تفاوت هایی با سایر شهر های آذربایجان داره
مثلا شیرین درست میشه و سبزی نداره و از گوشت چرخ کرده استفاده میشه
دلمه تبریز فاقد گوشته و سبزی زیاد داره و شیرین نیست و با سیر سرو میشه
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده چرب 250 گرم
برنج آش پخته شده یک استکان
لپه پخته شده نیم استکان
شکر یک استکان
سرکه نیم استکان
برگ مو حدودا بیست عدد
یک عدد متوسط
نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه قدری
روغن سه قاشق غذاخوری
آب یک و نیم لیوان
روش تهیه:
گوشت با لپه و برنج و پیاز رنده شده و روغن و نمک و زرد چوبه و فلفل کاملا مخلوط و ورز داده میشه
برگ های انگور داخل آبجوش انداخته میشه تا نرم شه و به راحتی پیچیده بشه
به اندازه یک گردو از مواد داخل برگ مو پیچیده و تا میشه و ته یک قابلمه کوچک چیده میشه
و به آرامی آب و کمی روغن رویش ریخته میشه
سپس شکر و سرکه اضافه میشه
و در شعله ملایم در حدود 45 دقیقه پخته میشه تا تقریبا آبشو بکشه و دلمه به روغن بیوفته و سرکه و شیره به صورت مد در میاد
غذا حالا حاضره
عکس از شیندخت http://www.shindokht.coml
سلام من اردبیلی هستم ولی،شکر نمیزنیم زرشک زیاد میزنیم تا ترش بشه