برای پخت قیمه اردبیل از گوشت چرخ کرده استفاده می شود و کاملا با قیمه مصطلح در جاهای دیگر تفاوت دارد
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز رنده شده یک عدد درشت
لپه پخته شده یک پیمانه
زرشک دو قاشق غذا خوری
پیاز سرخ شده نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری
روغن- نمک - فلفل- زرد چوبه- خلال بادام -آبغوره قدری
روش پخت:
ابتدا لپه و پیاز سرخ شده را آماده نموده سپس گوشت را به همراه پیاز رنده شده، زرشک، خلال بادام، زرد چوبه، نمک، فلفل و یک قاشق پر روغن در ماهیتابه قدری تفت داده و با یک لیوان آب میپزیم تا آب خود را کشیده و به روغن بیوفتد و قدری سرخ شود سپس به آن یک قاشق آبغوره(درصورت تمایل)، رب گوجه فرنگی، پیاز سرخ شده و لپه را افزوده و کمی تفت می دهیم تا قیمه آماده شود. این غذا معمولا در شب عید به همراه پلو استفاده می شود.
عکس از : ashpazbashiazin67.parsiblog.com
قیمه ترکى رو خیلى دوست دارم....اما خودم تا حالا نپختم....حتما طبق دستور شما، یه بار مى پزم....واى که دلم ضعف رفت...مرسى