سرآشپز اردبیل

سرآشپز اردبیل

مطالب این وبلاگ را با ذکر منبع آن استفاده نمایید
سرآشپز اردبیل

سرآشپز اردبیل

مطالب این وبلاگ را با ذکر منبع آن استفاده نمایید

قیمه اردبیل

برای پخت قیمه اردبیل از گوشت چرخ کرده استفاده می شود و کاملا با قیمه مصطلح در جاهای دیگر تفاوت دارد


مواد لازم


گوشت چرخ کرده       500 گرم


پیاز رنده شده           یک عدد درشت


لپه پخته شده          یک پیمانه


زرشک                  دو قاشق غذا خوری


پیاز سرخ شده          نصف پیمانه


رب گوجه فرنگی        دو قاشق غذا خوری


روغن-  نمک - فلفل- زرد چوبه- خلال بادام -آبغوره             قدری


روش پخت:


ابتدا لپه و پیاز سرخ شده را آماده نموده سپس گوشت را به همراه  پیاز رنده شده، زرشک، خلال بادام، زرد چوبه، نمک، فلفل و یک قاشق پر روغن در ماهیتابه قدری تفت داده و با یک لیوان آب میپزیم  تا  آب خود را کشیده و به روغن بیوفتد و قدری سرخ شود سپس به آن یک قاشق آبغوره(درصورت تمایل)، رب گوجه فرنگی، پیاز سرخ شده و لپه را افزوده و کمی تفت می دهیم تا قیمه آماده شود. این غذا معمولا در شب عید به همراه پلو استفاده می شود.


عکس از : ashpazbashiazin67.parsiblog.com

نظرات 2 + ارسال نظر
عزیزه سه‌شنبه 27 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 06:37 ق.ظ

قیمه ترکى رو خیلى دوست دارم....اما خودم تا حالا نپختم....حتما طبق دستور شما، یه بار مى پزم....واى که دلم ضعف رفت...مرسى

عزیزه دوشنبه 2 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 08:54 ق.ظ

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد