سرآشپز اردبیل

سرآشپز اردبیل

مطالب این وبلاگ را با ذکر منبع آن استفاده نمایید
سرآشپز اردبیل

سرآشپز اردبیل

مطالب این وبلاگ را با ذکر منبع آن استفاده نمایید

قویماق

قویماق  چیزی  شبیه کاچی بوده و از غذاهای سنتی اردبیل بوده و خصوصا برای زنان زایمان کرده تدارک دیده می شود

و به صورت داغ هم سرو می شود


مواد لازم

کره                              200 گرم 

آرد سفید اعلا                50 گرم

شکر                            یک لیوان

آب جوش داغ                 یک لیوان پر

زعفران- زرد چوبه و دارچین     قدری


نخست زعفران را با اندکی آب جوش دم می کنیم تا رنگ بدهد.

کره را در یک قابلمه نچسب و گود در دار روی شعله به آرامی آب نموده و پس از داغ شدن آرد را داخل آن ریخته و تفت می دهیم تا طلایی شود.

 سپس یک قاشق چایخوری پر زرد چوبه را اضافه نموده و مخلوط می کنیم و  آب جوش را داخل مواد ریخته و با یک قاشق بزرگ چوبی خوب هم می زنیم تا به حالت فرنی مانند در آید .

 بلافاصله شکر و زعفران را افزوده و در شعله بسیار ملایم در ظرف را می گذاریم  تا قویماق حد اقل به مدت بیست دقیقه دم بکشد و سفت شود.

 بعد از اینکه قویماق خودش را بست و حتی ته دیگ نازکی تشکیل داد(که بسیار خوشمزه است و من عاشقشم!) شعله را خاموش نموده و در بشقاب کشیده و با کمی دارچین آن را سرو می کنیم.



 عکس از    http://www.citypedia.ir/