سرآشپز اردبیل

مطالب این وبلاگ را با ذکر منبع آن استفاده نمایید

سرآشپز اردبیل

مطالب این وبلاگ را با ذکر منبع آن استفاده نمایید

قویماق

قویماق  چیزی  شبیه کاچی بوده و از غذاهای سنتی اردبیل بوده و خصوصا برای زنان زایمان کرده تدارک دیده می شود

و به صورت داغ هم سرو می شود


مواد لازم

کره                              200 گرم 

آرد سفید اعلا                50 گرم

شکر                            یک لیوان

آب جوش داغ                 یک لیوان پر

زعفران- زرد چوبه و دارچین     قدری


نخست زعفران را با اندکی آب جوش دم می کنیم تا رنگ بدهد.

کره را در یک قابلمه نچسب و گود در دار روی شعله به آرامی آب نموده و پس از داغ شدن آرد را داخل آن ریخته و تفت می دهیم تا طلایی شود.

 سپس یک قاشق چایخوری پر زرد چوبه را اضافه نموده و مخلوط می کنیم و  آب جوش را داخل مواد ریخته و با یک قاشق بزرگ چوبی خوب هم می زنیم تا به حالت فرنی مانند در آید .

 بلافاصله شکر و زعفران را افزوده و در شعله بسیار ملایم در ظرف را می گذاریم  تا قویماق حد اقل به مدت بیست دقیقه دم بکشد و سفت شود.

 بعد از اینکه قویماق خودش را بست و حتی ته دیگ نازکی تشکیل داد(که بسیار خوشمزه است و من عاشقشم!) شعله را خاموش نموده و در بشقاب کشیده و با کمی دارچین آن را سرو می کنیم.



 عکس از    http://www.citypedia.ir/