در کتاب های آشپزی معمولا دستور غذاهای محلی بسیار خلاصه و رفع تکلیفی آورده شده و خطاهای فاحشی در آن ها به چشم میخورد
این ضعف مرا بر آن داشت که تجربه های شخصی خود را در مورد غذاهای آذربایجانی برای آن هایی که به دنبالش هستند ارائه کنم
شیوه های آشپزی هر قوم گذشته تاریخی و عمق فرهنگ و مدنیت آن را جلوه گر می سازد و ضبط و نگهداری از این گنجینه و گسترش و اشاعه آن از دغدغه های من است.
با عرض سلام و تشکر بسیار فراوان بخاطر اینکه تفاوت غذاهای ما رو بدرستی اشاره فرمودید و اردبیلیهایی که در شهرهای دیگر زندگی می کنند واقعا از این لحاظ رنج می برند. هزاران درود بر شما باد. ضمنا در صورت امکان تاس کبابی با سماغ فراوان و کتلت اردبیلیها را هم که تا حدودی متفاوت است در سایت بگذارید.